28 Apr
28Apr

Creativitatea este un proces complex și fundamental al personalității umane. Din cele mai vechi timpuri oameni asociază creativitatea în special cu artele: muzica, teatrul, dansul, literatura, bijuteriile etc. care sunt deseori denumite "arte creative", însă  este la fel de fundamentală pentru progresele din științe, din matematică, tehnologie, politică, afaceri și în toate domeniile vieții cotidiene. Cele 4 motive deții bijuterii unicat lucrate manual sunt:


  1. Unicitate și ingieniozitate. Exprimă-ți stilul autentic în accesoriile tale zilnice purtand bijuterii Cristal Celest sau alegandu-le ca si cadoul special pentru cei dragi. Personalizează-le împreună cu designerii noștri, pentru a găși cea mai potrivită opțiune. Este plăcerea noastră! 
  2. Materiale de calitate. Am investit în bijuteriile Cristal Celest materiale de bună calitate pentru ca tu le porți cu plăcere.
  3. Ajuți mica noastră afacere să crească. Contează pentru noi să ne achiziționezi bijuteriile pe care le-am făurit cu dragoste pentru tine și pentru cei dragi ție. Deci, dacă vrei să ne încurajezi în continuare și să ne motivezi să mergem mai departe pe drumul pe care noi ni l-am croit, alege accesoriile marca Cristal Celest. Nu doar că vei susține o afacere aflată la început de drum, dar vei reuși să ai în colecția proprie de bijuterii numai piese unice, pe care nu le vei vedea la oricine.
  4. Prețuri accesibile. Da, chiar dacă nu îți vine crezi  bijuteriile noastre au prețuri accesibile între 55 Ron(CERCEI ,,SHINING STARS'') și 219 Ron (COLIER UNICAT HANDMADE ,,PURITY AND HARMONY'')!!
Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.