05 Mar
05Mar

Din cele mai vechi timpuri pietrelor semiprețioase li s-au recunoscut puterea. Regalitatea și nobilimea le foloseau datorită proprietăților lor unice. Preluate direct din natură, de forme diferite, coloarate vibrant și amprentate de imaginația creatorilor de bijuterii pot deveni accesorii unice și inedite. Cel mai important beneficiu al purtării pietrelor semiprețioase este alungarea energiilor negative.  Bijuteriile cu pietre semiprețioase te pot ajuta la vindecarea corpului, minții și sufletului. 

Alegerea unei bijuterii cu pietre semipretoase poate fi asemuită cu o călătorie într-un loc cu energie aparte ,,În acel loc simt în echilibru, conectată la mine''.  Folosește-ți intuiția și alege bijuteriile cu pietre semiprețioase cu care simți vibrezi.  Vei constată curând o bijuterie cu piatră semiprețioasă, pe lângă îmbunătățirea stilului personal îți va îmbunătăți și starea de bine și implicit te va determina o alegi iar și iar. Nimic nu e întâmplător ! Marele secret e te alege și ea pe tine! 

Ametist

Ajută la eliberarea minții de gânduri negative și poate aduce smerenie, sinceritate și înțelepciune spirituală. Somnul este un alt avantaj revendicat acestei pietre, de la presupusul ajutor în ameliorarea insomniei până la înțelegerea viselor. Din punct de vedere fizic, se spune că stimulează producția de hormoni, curăță sângele și ameliorează durerea și stresul.

Agat

Este o piatră asociată cu dragostea, pacea, ameliorarea stresului, intuiția și întărirea spiritului. Are capacitatea de a curată și stabiliza aura. Elimină și transformă negativitatea în vibrație pozitivă. De asemenea poate să îmbunătățească funcția mentală, concentrarea, percepția și abilitățile analitice.  

Acvamarin

Aduce fericirea purtătorilor săi și îi poate ajuta să facă față procesului de durere. Unii oameni cred că acvamarinul promovează energia vindecătoare, reduce frică de apă și chiar poate aduce înapoi un iubit capricios. Unii șamani îl folosesc ca o piatră meditativă. Există multe credințe tradiționale asociate cu această bijuterie. S-a spus că acvamarinul ajută la problemele digestive, oculare și dentare. În trecut, marinarii foloseau adesea acvamarine pentru a avea noroc pe mare. Astăzi, încă se folosesc bijuterii cu acvamarin pentru protecție.

Citrin

Adesea asociat cu valorile pozitive precum speranță, bucurie și fidelitate. Este încărcat de puterea soarelui si este simbolul speranței.

Bijuteriile cu citrin sunt considerate talismanul ideal pentru cei care trebuie să depășească momente dificile.

Coral

Piatra de coral purifică energia celui care deține piatră. Poate contribui la eliberarea energiei negative acumulate, fără că purtătorul să realizeze acest lucru.  Te poate proteja de rivali putând fi folosită ca și amuletă

Poate avea culorile: alb, albastru, roșu, roz și negru. 

Coralul alb contribuie la completarea golurilor aurei și la regăsirea armoniei și a relaxării.

Coralul albastru este bun pentru comunicare mai ales în acele domenii profesionale în care tactul și diplomația sunt esențiale.   

Coralul roșu inspiră pasiune, dragoste, creativitate, optimism, înțelepciune și entuziasm.

Coralul roz este susținătorul prieteniei și al iubirii platonice.

 

Coralul negru este supranumit regele pietrelor de Coral. Aduce pace și absoarbe toate energiile negative.

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.